Esbo Skytteförening

Björn Friman 300m Kunkku 2022

Seuran makuuammunnan erikoismiehestä, Björn Frimanista, tuli myös 300m Kunkku viikonlopun SM kilpailuissa Hollolassa. Suoritus oli historiallinen koska hänestä tuli seuran ensimmäinen 300m Kunkku kautta aikojen.

Lauantaina hän puolusti menestyksekkäästi viime vuoden mestaruuttaan miesten makuuammunnassa ampumalla 596 pistettä korkeimmalla napakymppimäärällä. Iltapäivän vapaakivääriottelussa uudessa rajoitetussa 3*20 muodossa meni erinomaisesti viimeistä edelliseen laukaukseen saakka, vasta viimeisellä laukauksella mestaruus vaihtui pronssiin. Paljon oli pelissä ennen sunnuntain vakiokiväärin asentokilpailua. Tähän hän oli valinnut Cristianin helpommin säädettävän vakiokiväärin. Sopeutuminen toiseen kivääriin vei oman aikansa mutta palkintona lopussa odotti viikonlopun toinen pronssimitali.

Pääpalkinto kisoista odotti vasta lopussa kun tulosten yhteenlaskenta osoitti että 300m Kunkun arvostettu tittelin matkasi kotiin ison pokaalin kera. Tulokset SM kilpailuista on perinteisesti otettu huomioon seuraavan vuoden arvokilpailuvalintoja tehdessä.

Kisoista voi lukea lisää:

Björn Friman uusi viimevuotisen Suomen mestaruutensa

Björn Frimanista 300m kiväärikunkku

Next Post

Previous Post

© 2024 Esbo Skytteförening

Theme by Anders Norén